Totaalkunst

Workshop voor een totaalkunstwerk

Alles bij elkaar met een groep een totaalkunstwerk maken, waarbij iedere deelnemer een onderdeel schildert. Na afloop wordt het totaalkunstwerk samengesteld uit alle werkstukken.
Dit geeft naast veel schilderplezier, ook inzicht in het groepsproces waarbij ieder op zijn eigen manier een bijdrage levert aan het totale kunstwerk.
Het gezamenlijk schilderen werkt stimulerend en inspirerend op de creativiteit van alle deelnemers. Een unieke aanwinst bij een jubileum, fusie, verbouwing of verhuizing van uw bedrijf.
Een aantal voorbeelden vindt u bij “Referenties“.

Opening

Heeft u binnenkort een opening, viert u een 5, 10 of 25 jarig bestaan of is er nog een kale muur in uw bedrijf? Ga een totaalkunstwerk maken. Art Class komt op de werkplek of op een locatie naar keuze met schildersezels, verf, kwasten, afdekmateriaal etc. Art Class gaat met uw mensen een uniek kunstwerk maken, speciaal naar uw wens en op uw bedrijf gericht. Wij verwerken uw huisstijlkleuren, logo en bedrijfsfilosofie.
De onthulling van het kunstwerk is een uniek onderdeel van een feestelijke opening.

Teambuilding

Maak met een team collega’s een totaalkunstwerk voor de werkplek. Voor een goed resultaat is een intensieve samenwerking noodzakelijk. Alle individuele bijdragen moeten aan het eind van de dag een totaalkunstwerk opleveren. Hiervoor moet het team creatief denken en veelvuldig in overleg gaan met elkaar. Eventueel kan een nabespreking volgen.

Personeelsdag

Het “verplichte” jaarlijkse bowlen? Of iets spannends, creatiefs ondernemen waarbij het resultaat ook nog eens blijvend is! Een dag individueel schilderen met collega’s is leuk, ontspannend, en met onze begeleiding is het resultaat geweldig. De kunstwerken kunnen in het bedrijf komen te hangen of na afloop mee naar huis genomen worden.

Neem contact met ons op voor aanmelden of inlichtingen. Klik hier voor meer informatie over de tarieven.